VTO Logo

Over ons

EXPERTS IN
CNC VERSPANING
Diensten header overlay

van vogel technische ondersteuning, naar VTO machining

De afkorting VTO is ontstaan uit de eerste handelsnaam Vogel Technische Ondersteuning die gevoerd is toen ik, Niels Vogel, nog actief was als zelfstandige zonder personeel. In deze periode na mijn opleiding werktuigbouwkunde ondersteunde ik bedrijven vanuit een rijdende werkplaats met verschillende werkzaamheden. De werkzaamheden omvatten voornamelijk (de)montage van installaties zoals gemalen, aandrijvingen van sluizen en stuwen, modulaire pontons, hout- en metaalbewerkingsmachines en het mobiel verspanen van constructies.

Vogel Technische Ondersteuning - VTO Machining - 2012
VTO-Machining-Eerste draaibank

specialisatie en
groei van het team

Om de dienstverlening uit te breiden heb ik in 2017 een loods gehuurd in Sliedrecht, en hier is al gauw een conventionele draaibank in geplaatst. Dit markeerde het begin van wat nu uitgegroeid is tot VTO Machining. Na een korte periode van werkzaamheden ‘binnen’ en ‘buiten’ te combineren is redelijk snel de beslissing genomen om mij te concentreren op het uitbreiden van de werkplaats. Hiermee samen viel de beslissing om te investeren in onze eerste gebruikte CNC-draaibank. Al gauw groeide de klantenkring en was ook een CNC-freesbank onmisbaar. Met deze twee machines was het nodig om een eerste medewerker aan te trekken. En ook deze medewerker is meegegroeid in ons bedrijf en is zeer ervaren.

Een nieuwe locatie

Na een periode van gestage groei en uitbreiding van het machinepark werd het tijd voor een grotere werkplaats. Deze vonden we aan de Wiedhaak 10 in Hardinxveld-Giessendam en is nog steeds de plek van waaruit wij onze dienstverlening aanbieden. Deze verhuizing viel samen met een nieuwe investering en verdere uitbreiding van het personeel, waaronder mijn vader Johan Vogel die altijd op de achtergrond betrokken is geweest bij het bedrijf.

VTO Machining Johan en Niels Vogel
VTO Machine

Professionalisering 
van de organisatie

Door onze unieke achtergrond te combineren met een sterke toekomstvisie zijn we klaar om verder te groeien en onderscheidend te zijn in de markt. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van advies, engineering en onze specialiteit CNC-verspaning. Wij nodigen u uit om onze diensten te bekijken en horen graag hoe we u kunnen helpen met uw idee of product.

Een greep uit ons machinepark

We hebben verschillende machines in ons machinepark staan met uitgebreide mogelijkheden. Hieronder een kleine greep uit ons machinepark.

favicon

Daarom kiezen voor vto

VTO Machining heeft een unieke achtergrond en ruime ervaring opgebouwd in de verspanende sector. Wij zijn een open bedrijf dat gaat voor samenwerking met onze klanten, medewerkers en maatschappij. 

Onze kernwaarden zijn Betrokken, Betrouwbaar en Ondernemend en willen van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten op de volgende punten:

 

  • Korte levertijden voor enkelstuks en kleine series
  • Concurrerende prijzen voor seriewerk vanaf 300 stuks
  • Mogelijkheden in kunststoffen tot aan special alloy’s
VTO-Machining-Teamfoto-Over ons
Wij staan 
voor je klaar