skip to Main Content

Voor het finishen en leppen van alle soorten fijnmechanische onderdelen bent u bij VTO Machining aan het juiste adres.
We beschikken over een groot aantal zelfgeproduceerde hulpgereedschappen en apparaten. Hebben wij niet het juiste hulpgereedschap in huis? Geen probleem! Binnen enkele uren is het binnenshuis ontworpen én geproduceerd. Onze finish is zeer nauwkeurig, waardoor alle specifieke bewerkingen voldoen aan de strengste lekwaarden.

Leppen
Met de verschillende lepplaten kunnen wij diverse materialen leppen in verschillende uitvoeringen (vlak, mat en glans). Staal, RVS, duplex en special alloys zijn voorbeelden van materialen die wij leppen. Daarnaast is het mogelijk om speciale coatings te laten leppen, zoals tungsten en chroomcarbide.
Verder hebben we veel ervaring met het leppen van afsluiteronderdelen, zoals kleppen en zittingen. Dat is nog niet alles: ook mechanical seals en verschillende maritieme afdichtingen leppen wij.
U kunt bij ons terecht met nieuwe en ook met te reviseren onderdelen. Uw gebruikte onderdelen worden door ons weer als nieuw gemaakt!

Kogelkranen (Ball Valves) :

VTO heeft zelf processen ontwikkeld voor het slijpen en finishen van kogels voor kogelkranen. Ze kunnen in verschillende soorten materialen worden gefinisht, bijvoorbeeld in RVS, (super)Duplex en titanium. Als de kogel een opgespoten coating bevat (zoals tungsten of chroomcarbide), dan is het mogelijk om dit te finishen naar de strengste lekwaarden.

Ter voorkoming van lekkage is het mogelijk om ook inwendige onderdelen te laten finishen.
U kunt dan denken aan houders voor kunststof zittingen en aan huizen en flenzen rondom seals.

Terugslagkleppen (Check Valves) :

Verder finishen wij de klep en de zitting van alle soorten terugslagkleppen. Uiteraard voldoet het na behandeling aan de strengste lekwaarden. Wij hebben ervaring met allerlei terugslagkleppen: Swing Check Valves, Dual Plate Check Valves en Piston Check Valves.

Klep & Schuifafsluiters (Globe & Gate Valves):

Bij klep- en schuifafsluiters kunnen wij de zittingen en de klep of schuif van alle soorten finish voorzien. Ook kan het worden gelept. Natuurlijk bestaan er ook specials, zoals double expanding en through conduit. Bij deze soorten schuifafsluiters kunnen we inwendig de zittingkamers finishen, zodat lekkage voorkomen wordt. De finish die wij daarvoor gebruiken is geschikt voor lipseals én voor O-ringen. Wij denken graag met u mee, zodat uw afsluiters voorzien worden van de juiste finish.

VTO Fijnmechanisch SHE9019
VTO Fijnmechanisch SHE9019
VTO Fijnmechanisch SHE9021
VTO Fijnmechanisch SHE9272
VTO Fijnmechanisch SHE9281
VTO Fijnmechanisch SHE9019VTO Fijnmechanisch SHE9021VTO Fijnmechanisch SHE9272VTO Fijnmechanisch SHE9281
Back To Top