VTO Logo
Trommelen
Diensten

Trommelen

Diensten header overlay

Het trommelen van producten of snijwerk doen wij dagelijks bij VTO Machining. Wij trommelen niet alleen producten die wijzelf produceren, maar bieden het ook aan als dienst. Bedrijven die snijwerk uitvoeren uit plaatmateriaal weten ons niet alleen te vinden voor het nabewerken van hun snijwerk maar ook voor het trommelen hiervan. Wij beschikken over diverse soorten chips om werkstukken te trommelen van groot tot klein, en in alle materiaalsoorten.

Trommelen

Trommelen is een slijpende bewerking die plaatsvindt in een vibrerende trommel waarin slijpstenen rondgaan. Door de producten in deze trommel tussen de zogenoemde chips te plaatsen worden alle bramen en scherpe kanten verwijderd en afgerond. Trommelen kan ook gekozen worden om producten een optisch fraaie afwerking te geven, dit kan alleen als het materiaal geen bescherming tegen corrosie nodig heeft. Schroefdraden en passingen worden gewoonlijk niet beïnvloed door het proces, het is dus zeer breed inzetbaar. 

Benieuwd geworden of deze nabehandeling geschikt is voor uw product neem dan vooral contact met ons op. 

 

VTO Machining Trommelwerk

Daarom kiezen voor vto

VTO Machining heeft een unieke achtergrond en ruime ervaring opgebouwd in de verspanende sector. Wij zijn een open bedrijf dat gaat voor samenwerking met onze klanten, medewerkers en maatschappij. 

Onze kernwaarden zijn Betrokken, Betrouwbaar en Ondernemend en willen van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten op de volgende punten:

 

  • Korte levertijden voor enkelstuks en kleine series
  • Concurrerende prijzen voor seriewerk vanaf 300 stuks
  • Mogelijkheden in kunststoffen tot aan special alloy’s

 

Onze projecten
Product: Spindel
Seriegrootte: 6 stuks | Materiaal: RVS316L
Product: Tapeind
Seriegrootte: 48 stuks | Materiaal: 42CrMo4
Product: Afsluiterhuis
Seriegrootte: 110 stuks | Materiaal: Duplex 1.4462
Product: Opname flens
Seriegrootte: 16 stuks | Materiaal: RVS316
Niels_VTO_Team
Offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een betrouwbare toeleverancier met ruime mogelijkheden en een onderscheidende organisatie, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij voorzien u graag van een offerte die u kunt aanvragen via de mail of ons aanvraagformulier. Wenst u persoonlijk contact of advies wij nemen graag de tijd om u te woord te staan via de telefoon of plannen een afspraak met u in.
Direct offerte aanvragen