VTO Logo
Montage
Diensten

Montage

Diensten header overlay

VTO Machining heeft de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats met gereedschappen voor onder andere de montage van afdichtingen, lagers, assen en flenzen. Wij monteren volgens tekeningen en/of montage instructies, hebben de kennis en gereedschappen in huis om bevestigingmaterialen op de juiste manier te monteren en op moment te zetten. Indien nodig voorzien wij producten ter plekke van smering of corrosiebescherming en leveren technische samenstellingen gebruiksklaar bij onze klanten af. 

Montage

Montage is een ruim begrip voor het samenstellen van een aantal componenten tot een werkend product. Veelal worden in deze samenstellingen lagers gebruikt, de montage van lagers is een nauwkeurig proces om de levensduur van lagers niet nadelig te beïnvloeden. Bij een correcte montage gaan ze langer mee. Verschillende lagers hebben verschillende montage-eisen. Bij VTO Machining weten we hier alles van: we hebben verschillende gereedschappen in huis om dit op de juiste manier uit te voeren. Zo werken we met een inductie-apparaat om lagers of onderdelen gecontroleerd te verwarmen. En hebben we montagegereedschappen om ongewenste belastingen tijdens het montage proces te voorkomen. 

VTO Machining Montage
VTO Machining - Montage werk

Bevestigingsmaterialen vragen ook speciale aandacht tijdens het monteren van samenstellingen, dit kan variëren van het juist toepassen van borgmiddelen tot aan het gebruiken van het juiste aantrekmoment. Bevestigingsmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Wij zijn bekend met deze kwaliteiten en kunnen deze op de juiste manier borgen. Speciale bevestigingsmaterialen kunnen wij zelf produceren, evenals bevestigingsmaterialen volgens standaardnormen maar in afwijkende materialen.

Na het produceren of monteren van werkstukken kan het nodig zijn deze te beschermen tegen corrosie. Dit kan op verschillende manieren. De meest voorkomende zijn het aanbrengen van tectyl of een andere corrosiewerend middel, het verpakken in corrosiewerende verpakkingsmaterialen of het aanbrengen van een coating. Tectyleren of het aanbrengen van een corrosie werende olie en menie kunnen wij zelf en bieden wij graag aan als nabehandeling.
Behandelingen zoals stralen, spuiten, poedercoaten en anodiseren bieden wij aan in samenwerking met partners, dit geldt ook voor het harden of aanbrengen van slijtvaste coatings.

Bent u benieuwd geworden of wij iets voor uw product kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!

VTO Machining - Montage inkrimpen bussen

Daarom kiezen voor vto

VTO Machining heeft een unieke achtergrond en ruime ervaring opgebouwd in de verspanende sector. Wij zijn een open bedrijf dat gaat voor samenwerking met onze klanten, medewerkers en maatschappij. 

Onze kernwaarden zijn Betrokken, Betrouwbaar en Ondernemend en willen van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten op de volgende punten:

 

  • Korte levertijden voor enkelstuks en kleine series
  • Concurrerende prijzen voor seriewerk vanaf 300 stuks
  • Mogelijkheden in kunststoffen tot aan special alloy’s

 

Onze projecten
Product: Spindel
Seriegrootte: 6 stuks | Materiaal: RVS316L
Product: Tapeind
Seriegrootte: 48 stuks | Materiaal: 42CrMo4
Product: Afsluiterhuis
Seriegrootte: 110 stuks | Materiaal: Duplex 1.4462
Product: Opname flens
Seriegrootte: 16 stuks | Materiaal: RVS316
Niels_VTO_Team
Offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een betrouwbare toeleverancier met ruime mogelijkheden en een onderscheidende organisatie, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij voorzien u graag van een offerte die u kunt aanvragen via de mail of ons aanvraagformulier. Wenst u persoonlijk contact of advies wij nemen graag de tijd om u te woord te staan via de telefoon of plannen een afspraak met u in.
Direct offerte aanvragen