VTO Logo
Engineering
Diensten

Engineering

Diensten header overlay

Bij VTO Machining helpen wij u met het ontwerpen, realiseren of optimaliseren van uw producten. Ook hebben wij de mogelijkheid een product na te maken volgens een toegeleverd (versleten) voorbeeld. In beide gevallen beginnen we vaak met het maken of aanpassen van een digitaal 3 dimensionaal model, in overleg met u bepalen we de materialen, passingen en overige eisen en verwerken deze in een professionele werktekening. Deze werktekening kunnen wij uitvoeren in uw eigen huisstijl.

Engineering

Bij VTO Machining maken we gebruik van de meest recente software. Deze software maakt het niet alleen mogelijk om uw werkstuk te modelleren en hiervan een werktekening te maken, maar biedt ons ook mogelijkheden om met deze software CNC-programma’s te schrijven. Zeker bij complexere werkstukken biedt dit voordelen en verkleint dit foutmarges. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw product of idee kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!

Tekenprogramma - Engineering - Software Fusion360

Daarom kiezen voor vto

VTO Machining heeft een unieke achtergrond en ruime ervaring opgebouwd in de verspanende sector. Wij zijn een open bedrijf dat gaat voor samenwerking met onze klanten, medewerkers en maatschappij. 

Onze kernwaarden zijn Betrokken, Betrouwbaar en Ondernemend en willen van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten op de volgende punten:

 

  • Korte levertijden voor enkelstuks en kleine series
  • Concurrerende prijzen voor seriewerk vanaf 300 stuks
  • Mogelijkheden in kunststoffen tot aan special alloy’s

 

Onze projecten
Product: Spindel
Seriegrootte: 6 stuks | Materiaal: RVS316L
Product: Tapeind
Seriegrootte: 48 stuks | Materiaal: 42CrMo4
Product: Afsluiterhuis
Seriegrootte: 110 stuks | Materiaal: Duplex 1.4462
Product: Opname flens
Seriegrootte: 16 stuks | Materiaal: RVS316
Niels_VTO_Team
Offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een betrouwbare toeleverancier met ruime mogelijkheden en een onderscheidende organisatie, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij voorzien u graag van een offerte die u kunt aanvragen via de mail of ons aanvraagformulier. Wenst u persoonlijk contact of advies wij nemen graag de tijd om u te woord te staan via de telefoon of plannen een afspraak met u in.
Direct offerte aanvragen